Kontakt

 

Jenny Karlsson

Ledja 139

370 34 Holmsjö

 

072 702 51 77

 

JennyQarlsson@hotmail.com

JQ Hovslageri

Hovslageriet stängt!

Fr o m 1 december är jag mammaledig och kommer vara så på obestämd framtid!

 

Kom-ihåg-lista inför hovslagarbesöket!

 

  • Fyll i fakturerings- och journalunderlagen! De finns längst ner på sidan. Skriv ut, fyll i och ha med vid första besöket!

 

  • Hästen/-arna ska vid största möjliga mån tas in i god tid innan avtalat möte!

God tid innebär 10-30 minuter innan för att de ska finna sig till rätta, dricka och allt som oftast kissa och bajsa. De allra flesta hästar behöver kissa när de kommer in från hagen, så det är värt att räkna med!4

 

  • Är hästen lerig på benen så finns två alternativ!

Antingen tas du in hästen så god tid innan att du kan spola av benen och de hinner torka innan jag kommer. Eller så torkar du av benen ordentligt med en gammal handduk och låter den torka lite i alla fall.

Leriga ben är inte trevligt för någon och förstör dessutom min skyddsutrustning och mina verktyg.

 

  • Ljus arbetsplats!

Nu när mörkret oundvikligen är här vill jag gärna ha lite extra ljus att jobba i. En bygglampa som står stadigt på golvet går alldeles utmärkt!

 

  • Vatten!

Eftersom jag nu varmriktar skorna till största delen behöver jag vatten att kyla skorna i. Hink har jag med själv, men vill du göra det ännu lättar för mig så har du en fylld 10-20 liters hink klar åt mig!

 

  • Och sist men absolut inte minst, i möjligaste mån ha en dragfri arbetsmiljö.

Det blir så väldigt mkt trevligare att jobba om det inte drar! Skulle det dessutom vara riktigt kallt kan man lätt får upp graderna lite i stallet genom att ställa in en byggfläkt någon timme innan avtalad tid!

 

 

Detta är några tips på vad du lätt kan göra för mig, som ger mig möjlighet att hålla standarden uppe på mina jobb! Du är välkommen med din bokning!

 

 

 

Copyright © Jenny Karlsson 2014